tiistai 15. maaliskuuta 2022

Epäpätevä parisuhdeneuvontapalvelu

Netissä kerron parisuhdevinkkejä.
Olen ylpeä yksinhuoltajaäiti.
Eronnut toki, monta kertaa.
Minulla on siis elämänkokemusta.
Nuorille naiiveille tyttösille voin neuvoa.
Näin feministinä olen teidän puolella.
Haukkukaa puolisonne jatkuvasti, mielellään julkisesti nolaten.
Kieltäytykää seksistä avioliiton aikana.
Siihen teillä on oikeus aina, kun vähän väsyttää. Huutakaa raiskaus, raiskaus. Valittakaa täällä netissä, miten tumpeloiva miehenne ei osaa tätä seksihommaa ollenkaan, koska teillä on orgasmivaikeus.
Hommatkaa kokenut, eronnut mies. Ei niissä mitään vikaakaan ollut, hyväksitodettuja verrattuna epäilyttävän pitkään sinkkuina olleisiin sitä oikeaa odottaviin. Ei ole mitään sitä oikeaa. Täytyy kokeilla seksiä mahdollisimman monen kanssa ja vertailla. Jos tulee raskaaksi, niin onhan se elatusapu, jos se mies ei ollutkaan ihana.
Älkää tehkö mitään kotitöitä ainakaan ilman palkkaa.
Miehenne kuitenkin tienaa enemmän kuin te, jos teilllä on parinvalinnassa ollut järkitolkku. Vaatikaa häntä luopumaan palkastaan hyväksenne. Teidän on meikattava ja ostettava uusia vaatteita jatkuvasti.
Shoppailuhan piristää. 
Koti nätiksi, mies siirtämään kalusteita eestaas aina kun teitä kyllästyttää. Töihinhän teidän ei tarvitse naistyyppisesti hoitoalan koulutettuina enää mennä, kun se palkka on niin pienikin. Hoitakaa pienet  lapset kotona vuorovukittaen, jotta isäkin tutustuu lapseen. Insinöörimiehenne tykkäävät, kun vaaditte topakasti oikeuksianne. Rahariitoja on kaikilla oltava. Urputtakaa siis miehillenne tuhlailusta. Kaikki hänen omat menonsa ovat aivan turhia.
Aina kun on tuuletettu tunteita, voidaan miettiä, korottiko hänkin ääntään teille.
Mahdollisesti agressiivinen, kutsuttava heti poliisi paikalle naapuriin juosten. Näin saadaan lapset itselle, jos täytyy näiden jatkuvien riitojen jälkeen ottaa avioero.
Ps. Saan palkkani avioeroäitien yhdistykseltä vertaistukineuvonnasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti